"Your Life Through My Lens"

Posts tagged “family portraiture

We are ready for 2014!!!

We had been preparing for this for a quite a time and we are so excited to announce that we had finally make it ready for all of you!!! Our new website is ready to serve you. Please visit us at www.azmirkhalid.comย and spread the news!! there is a special button on the right top side to share our site if you like it. Cheers!!!

Advertisements

Image

Our New Outdoor Portraiture Site in Putrajaya.

Baby Portraiture by AzmirKhalid

Baby Portraiture by AzmirKhalid

Last Saturday while I was having a 3months old baby portraiture outdoor in Putrajaya, the rain start. We have to stop but try to get some shots under the roof while waiting to go back to our car. The above photos is some that we manage to get. So we decided to continue the session the next day in the morning. Early in the morning I get a message from my client suggesting a new place also in Putrajaya for the morning session, I agreed and we meet there. Surprisingly the place was beautiful (how could i never hear about this place before??). Very well maintain park with flowers and tall pine trees. The weather was really nice that morning that we could continue the session till almost 11am. Love the natural lighting when the sun is covered by the cloud and give very soft lighting…. I get to shoot all using natural lighting… down is some of the shots taken there with my little girl Maisarah Azmir and my little hero Hamzah Azmir while waiting the baby changing her diapers.. ๐Ÿ™‚ more photos in my next post.

Children Portraiture by AzmirKhalid

Children Portraiture by AzmirKhalid

Children Portraiture by AzmirKhalidChildren Portraiture by AzmirKhalid

Children Portraiture by AzmirKhalid

Children Portraiture by AzmirKhalid

For those interested to have outdoor portraiture, I highly recommended to have it here. Contact me at 0123184184 or studio@azmirkhalid.com to have a session with me.

Regards.


The Love Story of Colette Coburn

Hi all, it was a good start for us in 2013. we had done 5 newborns and more coming soon. Very soon like today!! ย Now i would like to share a maternity session of a lovely mother Qyreenia and Newborn of Colette Coburn. Both of them flew all the way from Canada to give birth in Malaysia and have a Maternity session + Newborn with us.

It was just a week before the baby decide to go out. The session was full of love. Enjoy the photos.

_AKS4574 _AKS4571 _AKS4561 _AKS4556 _AKS4544 _AKS4510 _AKS4492 _AKS4477 _AKS4475

 

 

 

 

Intoducing Colette Coburn at 9 Days Old.
_AKS4760 _AKS4778 _AKS4819 _AKS4856 _AKS4858 _AKS4860 _AKS4884 _AKS4895 _AKS4897 _AKS4906 _AKS4915 _AKS4920 _AKS4934

Like us on Facebook if you like what you see… ๐Ÿ™‚ www.fb.com/azmirkhalid

 


Twins Newborn Portraiture | 10 days old

Hi all….its been a long time i did not post new updates. being a bit busy with shoot and editing process. Well, this post will be something new to us. Its not a normal newborn portraiture, but it come with double the joy because its a TWIN!! yea… ‘if you think I am cute, you should see my twins…. even though it is not identical twins, it is really hard to differentiate both of them in this age.

Please enjoy the rest of the photos… please do not hesitate to contact me if you are interested to get this type of portraiture for your babies too…. ๐Ÿ™‚ ย you just need to fill in the form in our ‘contact‘ form provided above.

tq and please share about us to your friends… ๐Ÿ™‚


Our First Overseas Trip | 8th May – 20th May 2012

Salam, harapnya semua dalam keadaan sihat sejahtera la ye… Saje nak inform bahawa insyaAllah team AzmirKhalid Studio akan berada di Perth, Australia untuk sesi family portraiture disana. Dah sampai sana, kami sambung bercuti sekali lah…jadi selama 2 minggu bermula dari 7hb malam, telefon kami semua akan tidak dapat dihubungi, sekiranya ada yang nak hubungi kami, boleh buat melalui email atau isi sahaja borang di ruang ‘contact us’ yang disediakan dalam blog ni…insyaAllah akan di balas secepat mungkin.

Selain itu, kami harapkan anda semua dapat doakan keselamatan dan kesihatan kami pergi dan balik disana…maklum la, kt sana dh mula sejuk…dengarnya ada la dlm 12-18 darjah selsius…sejuk tu… aircond kt rumah pn sampai 16 darjah selsius je… ๐Ÿ™‚

Sebelum kami berangkat, kami share skt gambar2 yang kami shoot pada minggu lepas… 1/5/2012 di putrajaya. 3 buah keluarga dalam 1 hari… ini sempena promosi FB fan kami…jadi, bagi yang belum ‘Like’ kami di facebook…cepat2 ‘Like’ page http://www.fb.com/azmirkhalid ye… boleh join promosi2 yang akan dijalankan dari masa ke semasa….


Family Portraiture | Family of Lunatots

Seperti yang dijanji dalam pos seblum ni, ni sedikit gambar potrait keluarga shazwan & suraya lunatots beserta anak2 mereka…keluarga yang sangat best, mudah bekerja dengan mereka…apa2 pun, enjoy gambar2 ni ye… ๐Ÿ™‚

Kalau ada yang berminat untuk gantung gambar2 keluarga anda seperti ini, boleh la hubungi saya…


Siti Khadijah & Abu Abd Rahman – Kelantan

Salam semua….ni sedikit gambar2 dari majlis Perkahwinan Abu & Siti di Kelantan pada November 2010. Dari majlis pernikahan pada 5 November dan majlis Persandingan pada keesokan harinya. layan…

layari http://www.facebook.com/azmir utk gambar2 yang lain.

Tempahan untuk 2011 masih dibuka lagi, tempah tarikh anda segera…..

.

.

.

Azmir Khalid

0123184184


Blog Stats

  • 60,318 hits

themarriage

Advertisements
%d bloggers like this: