"Your Life Through My Lens"

Posts tagged “family portraits

Image

Our New Outdoor Portraiture Site in Putrajaya.

Baby Portraiture by AzmirKhalid

Baby Portraiture by AzmirKhalid

Last Saturday while I was having a 3months old baby portraiture outdoor in Putrajaya, the rain start. We have to stop but try to get some shots under the roof while waiting to go back to our car. The above photos is some that we manage to get. So we decided to continue the session the next day in the morning. Early in the morning I get a message from my client suggesting a new place also in Putrajaya for the morning session, I agreed and we meet there. Surprisingly the place was beautiful (how could i never hear about this place before??). Very well maintain park with flowers and tall pine trees. The weather was really nice that morning that we could continue the session till almost 11am. Love the natural lighting when the sun is covered by the cloud and give very soft lighting…. I get to shoot all using natural lighting… down is some of the shots taken there with my little girl Maisarah Azmir and my little hero Hamzah Azmir while waiting the baby changing her diapers.. 🙂 more photos in my next post.

Children Portraiture by AzmirKhalid

Children Portraiture by AzmirKhalid

Children Portraiture by AzmirKhalidChildren Portraiture by AzmirKhalid

Children Portraiture by AzmirKhalid

Children Portraiture by AzmirKhalid

For those interested to have outdoor portraiture, I highly recommended to have it here. Contact me at 0123184184 or studio@azmirkhalid.com to have a session with me.

Regards.

Advertisements

Our First Overseas Trip | 8th May – 20th May 2012

Salam, harapnya semua dalam keadaan sihat sejahtera la ye… Saje nak inform bahawa insyaAllah team AzmirKhalid Studio akan berada di Perth, Australia untuk sesi family portraiture disana. Dah sampai sana, kami sambung bercuti sekali lah…jadi selama 2 minggu bermula dari 7hb malam, telefon kami semua akan tidak dapat dihubungi, sekiranya ada yang nak hubungi kami, boleh buat melalui email atau isi sahaja borang di ruang ‘contact us’ yang disediakan dalam blog ni…insyaAllah akan di balas secepat mungkin.

Selain itu, kami harapkan anda semua dapat doakan keselamatan dan kesihatan kami pergi dan balik disana…maklum la, kt sana dh mula sejuk…dengarnya ada la dlm 12-18 darjah selsius…sejuk tu… aircond kt rumah pn sampai 16 darjah selsius je… 🙂

Sebelum kami berangkat, kami share skt gambar2 yang kami shoot pada minggu lepas… 1/5/2012 di putrajaya. 3 buah keluarga dalam 1 hari… ini sempena promosi FB fan kami…jadi, bagi yang belum ‘Like’ kami di facebook…cepat2 ‘Like’ page http://www.fb.com/azmirkhalid ye… boleh join promosi2 yang akan dijalankan dari masa ke semasa….


Taman Sri Empangan, Putrajaya

 

Salam semua….hari ni saya, wife dan Maisarah ke Taman Sri Empangan di Putrajaya untuk sesi post-wed Portraiture pasangan Fairuz & Suhana. Cerita lanjut mengenai mereka akan muncul di pos akan datang…untuk kali ini, saya ingin berkongsi 3 gambar yang sempat saya shoot sementara menunggu pengantin baru kita sampai. sambil test lighting and location. first time samapai sini…seperti biasa, Maisarah menjadi model yang setia saya….Semua gambar2 dalam ni adalah RAW dari camera….hanya tambah watermark je….

 

1) Natural Lighting at 8.30am

2) Sunlight + sb800

3) natural sunlight at 8.45am


great MOMENTS pass by… great PICTURES remain

It is great to go on a holiday. it is greater if we can bring back a good picture of our beloved family on the holiday back home. the pictures will give you lifetime memories that can make you laughs when you look back in the future.

I like to shoot baby and kids photos as they are very natural in front of the camera. It is true that it is not easy to shoot them because we cannot ask them to pose for us, but i find it interesting to shoot candid shoot that seems they are posing for me.

This is some of my recent holiday with my beloved wife and my cute little Maisarah in Port Dickson, Negeri Sembilan. This is the first time she play sand on the beach…so please enjoy…

more photos in my facebook.

if you need my service to capture your happy moments on your holiday, anywhere in the world….let me know. i shoot every where that my clients choose to go.

regards,

.

.

.

AzmirKhalid

Principal Shooterz

thePhotoShooterz

012-3184184


Blog Stats

  • 60,294 hits

themarriage

Advertisements
%d bloggers like this: