"Your Life Through My Lens"

Contact

 

Azmir Bin Khalid

Facebook: www.facebook.com/azmirkhalid

More sample @ www.flickr.com/photos/azmirkhalid

Advertisements

13 responses

  1. fara

    salam.Plz email me the quotation for baby photo outdoor and package for baby birthday party..En Azmir available tak kalo saya nak book 3 july di Putrajaya untuk cover bday party anak saya.. tp xtau sesuai ke tak sebab buat kat rumah apartment yg sekangkang kera shj..TQ

    25 June 2010 at 3:00 am

    • wslm, terima kasih fara…ok, saya akan email kn pakcage2 baby photography sebentar lagi. untuk birthday party, standard price utk event shoot is RM799. coverage +- 3hours at location + custom cute photobook (6″x9″) + DVD Slide show.
      dari segi location, saya tak kisah dimana sahaja….yang penting, fara ada gambar kenangan untuk baby tu bila die dh besar nanti….
      utk sebarang pertanyaan atau confirmation, blh hubungi saya terus di 0123184184 atau email ke azmir@ajibahdesign.com

      25 June 2010 at 3:45 am

  2. sarah

    salam..
    sarah nk tanya kalau majlis aqiqah n cukur jambul ade boleh ke amik gambar?

    28 February 2011 at 4:41 am

  3. jie

    assalam…was dropped by & read @ mama & baby page (fb)…& noticed that u’ll given free service to newborn bb potrait…kindly give me the terms & cond…tqvm.

    20 May 2011 at 2:22 pm

  4. Rose Azla bt Ramli

    as-salaam,

    kak azla nk tya kalau package untuk family (outdoor) berapa harga nyer? akk duk kat seremban tapi kalau g putrajya pun kira ok lagi. satu lagi studio kat mane ek?

    25 May 2011 at 2:03 pm

  5. salam, boleh email pakej untuk new baby,

    30 June 2011 at 3:33 pm

  6. Bagi memastikan pertanyaan anda kami respon dengan segera, sila isi borang diatas.

    19 August 2011 at 9:23 pm

  7. ridzna

    SALAM…saya ingin survey photographer kelantan…boleh emelkan sy quotation untuk wedding package… tq.

    9 November 2011 at 10:39 am

  8. bleh sy tau pakej2 yg ada

    13 December 2011 at 12:19 am

  9. nurjaja

    salam.. berminat dgn gambar2 utk newborn tu.. tp baby sy dah hampir berusia 2 bulan.. still bleh shoot lg ke?? n bley tak sy dapatkan senarai package beserta harga…

    16 December 2011 at 2:51 pm

  10. Nur Suhada Binti Abdullah

    salam..boleh tak bg quotation utk pakej yg ade. email : ..tq

    21 May 2012 at 10:21 am

  11. Pingback: Twins Newborn Portraiture | 10 days old « Newborn | Wedding | Portraiture | Events

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog Stats

  • 59,991 hits

themarriage

%d bloggers like this: