"Your Life Through My Lens"

Weddings

Perkahwinan Elissa & Ejat | Malaysia Wedding Photographer

Sedikit gambar untuk dikongsikan…..Pasangan Elissa & Ejat dari Puchong, Selangor.

Advertisements

Solemnization of Aisyah & Mokhtie | Jerantut, Pahang | 16 Sept 2011

Salam semua, sangat lama rasanya dah tak update blog ni….ada dalam 1 bulan lebih rasanya….baby Isabella Muszaphar pun mesti dh pandai gelak2 skrg ni…last update gambar Isabella…. Sepanjang Ramadhan, tak berkesempatan untuk update blog ni…agak busy skt…atau buat2 busy…hehehe..

Apa-apa pun, harap masih tidak terlewat untuk saya mengucapkan Selamat Hari Raya pada semua muslimin dan muslimat diluar sana… كل عم و انتم بغير

Dalam pos kali ini, saya nak berkongsi gambar yang baru sahaja saya shoot Jumaat lepas…dalam kesibukan sambutan Hari Malaysia di Dataran Merdeka, saya pula ke Jerantut nun di Pahang sana….kali pertama saya menjejakkan kaki ke jerantut… Terima Kasih pada pasangan Aisyah & Mokhtie kerana memberi kepercayaan penuh pada AzmirKhalid. Ni sedikit slide show express yang saya sediakan sehari selepas pernikahan mereka untuk tatapan tetamu di hari persandingan mereka pada 18/9/2011 (ahad). 

Untuk gambar2 newborn, nantikan post saya seterusnya…akan dibuat rally on newborn photos tidak lama lagi….sebab ada beberapa newborn yg tidak sempat saya update lg….

Kepada Mokhtie & Aisyah, kami di AzmirKhalid STUDIO mengucapkan Tahniah!!! Moga kekal hingga ke akhir hayat…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Slide Show | Khadijah & Abu | Kelantan


OLD Pictures with NEW Look

Salam semua, agak lama tak update blog ni…kali ini saje nak share sample kerja editing yang masih dalam explorasi…Gambar2 dari majlis di Kelantan dan Perak tempoh hari….


Siti Khadijah & Abu Abd Rahman – Kelantan

Salam semua….ni sedikit gambar2 dari majlis Perkahwinan Abu & Siti di Kelantan pada November 2010. Dari majlis pernikahan pada 5 November dan majlis Persandingan pada keesokan harinya. layan…

layari http://www.facebook.com/azmir utk gambar2 yang lain.

Tempahan untuk 2011 masih dibuka lagi, tempah tarikh anda segera…..

.

.

.

Azmir Khalid

0123184184


Post-Wedd Portraiture at Kellie’s Castle, Perak

Hari ahad lalu, 21/11/2010 thePhotoshooterz ke Perak untuk shoot Post-Wedd Portraiture at Kellie’s Castle. Pasangan Khadijah & Abu yang berlangsung di Kelantan 2 minggu yang lalu bersambung plak di Perak untuk majlis menyambut menantu…selesai majlis, kami terus ke lokasi walaupun cuaca tidak begitu mengizinkan. Petang tu hujan plak, tapi apa2 pun, team thePhotoshooterz tetap berusaha terbaik untuk mendapatkan gambar2 terbaik walaupun dalam keadaan dan masa yang terhad. sedikit preview…

 

terima kasih,

Azmir Khalid

012 – 3184 184


-teaser- Khadijah luv Abu @ Kelantan -teaser-

Salam semua, sekian lama tak update blog ni…tapi kali ni kembali dengan sedikit teaser untuk wedding terkini pada 5&6/11/2010 baru ni. Majlis diadakan di Jalan Hospital, Kota Bharu, Kelantan. Ini merupakan 1st time saya ke Kelantan. Agak excited gk…seawal 6.30pagi sy n team telah bergerak…perjalanan yang menyeronokkan…sesampai sana, kami sesat hampir 1 jam di Kota Bharu….maklumla, 1st time smpi dan bergantung pada GPS…tapi dh banyak jalan2 ditukar menjadi 1 way…mana tak pening GPS tu….tapi alhamdulillah selamat sampai kerumah pengnatin. oklah, untuk tidak memanjangkan cerita, ni ada 2 gambar sahaja dulu….yang selebihnya tunggu album siap nanti…

buat K.Dee n Abu: Selamat Pengantin Baru…jumpa di Perak nanti…

 

Azmirkhalid
0123184184

Blog Stats

  • 59,991 hits

themarriage

%d bloggers like this: