"Your Life Through My Lens"

Promotions

We are ready for 2014!!!

We had been preparing for this for a quite a time and we are so excited to announce that we had finally make it ready for all of you!!! Our new website is ready to serve you. Please visit us at www.azmirkhalid.com and spread the news!! there is a special button on the right top side to share our site if you like it. Cheers!!!

Advertisements

WELCOME 2013!!!

2013 PACKAGE

2013 PACKAGE

Hello everyone. 2013 is here. and we are so excited to announce our new and fresh packages as promise, we had release our newborn packages that cater for all. This year, we target all baby should have their own professional portraits by us… so please spread this good news to all your friends especially those who are expecting. We had lowered our fees up to 50% to make sure this target achieved.

We will be introducing a studio newborn portraits (starting March 2013 InsyaAllah) with a very minimum fees of RM313 only!!

Contact us for more details. You can either email / PM / iMessage (iOS user) / sms / whatsapp us at

email: studio@azmirkhalid.com
iPhone: 0123184184


Our First Overseas Trip | 8th May – 20th May 2012

Salam, harapnya semua dalam keadaan sihat sejahtera la ye… Saje nak inform bahawa insyaAllah team AzmirKhalid Studio akan berada di Perth, Australia untuk sesi family portraiture disana. Dah sampai sana, kami sambung bercuti sekali lah…jadi selama 2 minggu bermula dari 7hb malam, telefon kami semua akan tidak dapat dihubungi, sekiranya ada yang nak hubungi kami, boleh buat melalui email atau isi sahaja borang di ruang ‘contact us’ yang disediakan dalam blog ni…insyaAllah akan di balas secepat mungkin.

Selain itu, kami harapkan anda semua dapat doakan keselamatan dan kesihatan kami pergi dan balik disana…maklum la, kt sana dh mula sejuk…dengarnya ada la dlm 12-18 darjah selsius…sejuk tu… aircond kt rumah pn sampai 16 darjah selsius je… ūüôā

Sebelum kami berangkat, kami share skt gambar2 yang kami shoot pada minggu lepas… 1/5/2012 di putrajaya. 3 buah keluarga dalam 1 hari… ini sempena promosi FB fan kami…jadi, bagi yang belum ‘Like’ kami di facebook…cepat2 ‘Like’ page http://www.fb.com/azmirkhalid ye… boleh join promosi2 yang akan dijalankan dari masa ke semasa….


FREE WALLPAPER FOR ALL!!!

In this entry, we would like to give you all a FREE WALLPAPER from our newborn shots…. feel free to download the photo.


Our Latest Promotion

FREE LUNATOTS CLOTH DIAPERS

FREE LUNATOTS CLOTH DIAPER

In collaboration with Lunatots, we are proudly giving you a FREE Lunatots Cloth Diaper worth RM53 for every newborn portraiture session with AzmirKhalid STUDIO. Please Contact us for more details.


PROMOSI MAULIDURRASUL 1432H

Salam semua….bulan Rabiulawwal menjelang lagi, terkenang kita rasul junjungan……

Sepena bulan kelahiran Rasul Junjungan, azmirkhalid.com akan melancarkan sesi photography new-born baby secara PERCUMA* khusus untuk bayi2 kelahiran bulan rabiulawwal 1432H ini.  Promosi berlangsung selama 1 bulan sahaja untuk bayi kelahiran antara 1 Rabiul Awwal 1432 / 4 Februari 2011 sehingga 30 Rabiul Awwal 1432/5 Mac 2011 sahaja. tertakluk pada terma dan syarat.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi azmirkhalid pada talian 012.3184.184 atau email ke studio@azmirkhalid.com.

CEPAT!!! booking tarikh anda segera!!!! SESI TERHAD!!!


Bring a Studio to your HOUSE…

Ramai yang ingin membawa anak mereka untuk bergambar di studio. tapi ada yang takut, nanti anak meragam kt sana macam mana plak..?? Jadi, saya memberi penyelesaian dengan menjadikan rumah anda sebgai studio. dapatkan quality studio di tempat paling anak anda selesa….tentulah di rumah sendiri…

kedua sample gambar diatas adalah dishoot di rumah dan bukan distudio…kepakaran saya adalah untuk menjadikan studio dimana-mana.

Kalau anda berminat, boleh hubungi saya untuk private session anak anda.

azmirkhalid

Principal Shooterz

http://www.thePhotoShooterz.com


Blog Stats

  • 59,991 hits

themarriage

%d bloggers like this: