"Your Life Through My Lens"

Our First Overseas Trip | 8th May – 20th May 2012

Salam, harapnya semua dalam keadaan sihat sejahtera la ye… Saje nak inform bahawa insyaAllah team AzmirKhalid Studio akan berada di Perth, Australia untuk sesi family portraiture disana. Dah sampai sana, kami sambung bercuti sekali lah…jadi selama 2 minggu bermula dari 7hb malam, telefon kami semua akan tidak dapat dihubungi, sekiranya ada yang nak hubungi kami, boleh buat melalui email atau isi sahaja borang di ruang ‘contact us’ yang disediakan dalam blog ni…insyaAllah akan di balas secepat mungkin.

Selain itu, kami harapkan anda semua dapat doakan keselamatan dan kesihatan kami pergi dan balik disana…maklum la, kt sana dh mula sejuk…dengarnya ada la dlm 12-18 darjah selsius…sejuk tu… aircond kt rumah pn sampai 16 darjah selsius je… 🙂

Sebelum kami berangkat, kami share skt gambar2 yang kami shoot pada minggu lepas… 1/5/2012 di putrajaya. 3 buah keluarga dalam 1 hari… ini sempena promosi FB fan kami…jadi, bagi yang belum ‘Like’ kami di facebook…cepat2 ‘Like’ page http://www.fb.com/azmirkhalid ye… boleh join promosi2 yang akan dijalankan dari masa ke semasa….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog Stats

  • 59,730 hits

themarriage

%d bloggers like this: