"Your Life Through My Lens"

BIRTHDAY PARTY TIME!!!

Salam semua….selamat hari raya…maaf agak terlambat nak wish…ini semua disebabkan masalah teknikal pada macbook pada hari raya pertama haritu…dekat sebulan masuk warranty, so skrg dah sihat balik dah macbook ni….baru boleh update blog ni….so sepanjang raya hari tu, sempat team thePhotoShooterz g shoot 2 birthday party. 1st one ADAM FARHIN 4thn….Adam Farhin ni ada 2 lagi adik yang juga nama Adam gk….comel2 semua…majlis ni berlangsung di Putra Heights pada 25 September lalu….. 1 gambar je dulu, yang lain sedang dalam process editing dan akan di update kemudian…..

 

Majlis ke2 majlis Baby Sumayyah, 1 tahun….majlis disambut juga bersama Atoknya yang berkongsi birthday pada bulan yang sama….Majlis ni berlangsung di Jalan Ipoh, KL pada 2 October baru ni…..ni pun 1 gambar je dulu….yang lain akan menyusul kemudian….stay tune…

.

.

.

.

AzmirKhalid thePhotoShooterz

0123184184

azmir@azmirkhalid.com

Advertisements

2 responses

  1. mama_arish

    SALAM..

    NAK TYA KALAU AMBIL PIC BABY N PARENTS BERAPA YE?
    ANAK SAYA NAK MASUK 10BULAN..

    TQ

    8 February 2011 at 7:25 pm

    • wslam, mama_arish blh cek email k….

      9 February 2011 at 2:49 am

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog Stats

  • 59,848 hits

themarriage

%d bloggers like this: