"Your Life Through My Lens"

Wani & Nizam – Cheras, Kuala Lumpur

Salam Ramdhan….

Sekian lama tak update on wedding photo…maklum la, wedding, banyak photo utk dipilih…tak berkesempatan plak…kali ni upload gambar wedding bulan 6 dulu…album semua dh selamat pun di serahkan pada pengantin…alhamdulillah mereka sgt gembira…dapat2 terus tayangkan slide show depan family dan sedara mara yang ada dirumah masa tu….mau 5 kali ulang tayang slide show tu….hehehe…

Sebelum terlupa, nak ucapkan Ramadhan Karim utk semua pembaca blog ni…moga ramdhan tahun ini lebih baik dari tahun2 sebelum ini.

Kepada Syazwani dan Nizam…..terima kasih kerana memilih saya…..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog Stats

  • 59,848 hits

themarriage

%d bloggers like this: