"Your Life Through My Lens"

Pre Weddings Khadijah and Abu

Hari ni, dari pagi dah kuar untuk sesi photography bakal pengantin dari Kelantan dan Perak ni….actually, khadijah(K.Dee) ni kawan my wife masa kt UIA dulu….selepas grade, lama tak jumpa2….alhamdulillah la, dh nak kawin dh die….ni teaser dulu…ada gmbr2 lain sedang dlm proses meng’edit’ lagi….

InsyaAllah, November ni mereka akan diijab kabulkn di Kelantan dan saya akan cover event tu nanti….

apa2 pun, best bekerja dgn pasangan ni….hehehe….

Advertisements

2 responses

  1. Kak Dee

    Best bersesi fotografi dgn korg…tp k dee mmg xleh nk serius la. Asyik nk gelak jer…Hehehe.. Sowi ek, Azmir…ngeh..ngeh..ngeh..

    29 June 2010 at 9:14 am

  2. mengfotograf korang pun best gk…mmg happening la…bila k.dee suka gelak la membuatkan senang nk dpt gmbr happy….

    29 June 2010 at 9:17 am

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog Stats

  • 59,848 hits

themarriage

%d bloggers like this: