"Your Life Through My Lens"

Baby and Family Portraits

Hari ni hari buruh…hari bercuti untuk semua pekerja2…bukan sahaja pekerja buruh, tapi semua pekerja…jadi untuk mengisi hari cuti ni, saya buat sesi family photoshoot.

Hari ni shoot 2 family. Family En. Dzul Helmi dan Family aku sendiri. Seronok ambil gambar baby ni, aksi mereka sentiasa nampak comel je. tapi ambil gambar baby ni tak semudah yang dijangkakan la, sebab baby ni bukan boleh kita bagi arahan, jadi memang memerlukan banyak kesabaran. Tapi bila tengok hasil, memang best la…berbaloi bersabar…

kepada semua yang bekerja…SELAMAT HARI PEKERJA!!!

Jadi, klu anda nak gambar anak anda seperti ini, boleh hubungi saya di 0123184184 / azmir@ajibahdesign.com.

Advertisements

2 responses

  1. salam azmir. kiter upload gambo anak2 yg photoshoot kat Fabulousmom flea market tu kat my blog ye… TQ! gambo nye mmg lawa2 dan jelas terang belaka..

    6 May 2010 at 5:05 am

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog Stats

  • 59,730 hits

themarriage

%d bloggers like this: