"Your Life Through My Lens"

Fabulous Mom Flea Market

Salam Semua,

Alhamdulillah, sabtu hari tu aku selamat buka booth baby and kids photography bagi memberi lebih pendedahan pada ibu bapa betapa bestnye kalau ada gambar2 anak2 yang cantik2…mungkin pada masa sekarang ni, setengah orang akan rasa rugi la nak kena bayar professional untuk ambil gambar bayi mereka…lebih baik ambil sendiri je…tapi alhamdulillah, setelah mereka lihat hasil yang diperolehi mereka berpuas hati…gambar2 anak2 ketika kecil ni akan lebih berharga (priceless) apabila mereka dah besar nanti…confirm mereka akan berterima kasih pada ibu dan ayah mereka…

apa2 pun, aku letak sikit preview photoshoot yang aku ambil sabtu hari tu…banyak lagi yang tak sempat edit…

*set up yang simple je….

untuk mendapatkan gambar2 anak anda macam ni…..senang je,

contact saya 012-3184184 atau tinggalkan email anda ke azmir@ajibahdesign.com

ni sahaja dulu 5 gambar yang sempat di edit….nanti dah siap, yang lain akan menyusul…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog Stats

  • 60,044 hits

themarriage

%d bloggers like this: