"Your Life Through My Lens"

Zhafri & Nabila Wedding at Perak

Salam semua….

Pasangan pengantin kita kali ni sebenarnya kawan lama masa kt UIA dulu…majis die dibuat kt rumah ibu bapa die kt perak. Kali ni aku bukan lah oficial photographer, saje ikut firdausmokhtar (OP). Seawal kul 5 pagi kami dah bergerak ke sana…berhenti subuh di perhentian dan teruskan lagi perjalanan…

Alhamdulillah, best gk la shoot zhafri ni, walaupun die sendiri cakap die tak suka bergambar….tp tengok la hasil die…best la….so enjoy la ek….gambar2 selebihnya akan menyusul di facebook.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog Stats

  • 60,044 hits

themarriage

%d bloggers like this: